Your questions

...and the ones we asked for you

Zonder Dodow is een ademhalingsoefening erg ingewikkeld! Dodow geeft niet alleen een optimaal ademhalingsrytme aan, maar het blauwe licht laat ook uw hersenen zich concentreren op minder interessante dingen dan uw gewone gedachten. Dit heeft een hypnotisch effect en helpt u vervolgens te ontspannen! Tip eenvoudig op het apparaat en u bent op weg, en het kost nagenoeg geen enkele moeite.

Nee, Dodow maakt totaal geen geluid en het licht is te zwak om uw partner te storen als die de ogen gesloten heeft.

Dodow's licht is te zwak om invloed te hebben op de afgifte van melatonine. Dodow's blauwe licht zal uw slaap niet vertragen; integendeel, het is bewezen dat blootstelling aan het licht stress vermindert. Daarom hebben we gekozen voor een blauw licht boven een oranje licht.

Dodow is oorspronkelijk ontworpen voor stress-gerelateerde slaapproblemen maar onze tests hebben laten zien dat het verrassend goed werkt voor jetlag of onregelmatige slaapschemas.

Terwijl Dodow uw ademhaling langzaam verlaagt van 11 naar 6 ademhalingen per minuut, en uw aandacht te richten op de oefening zult u in staat zijn ongewenste gedachten opzij te zetten en uw gedachtenstroom te stoppen. U komt dan in een ideale lichaamsstaat om op natuurlijke manier in slaap te vallen.

Nee! De sofrologische ademhalingsoefeningen komen van Prayana yoga-technieken. Dit maakt dat Dodow natuurlijk is en een veilige manier om in slaap te vallen omdat het u eenvoudigweg helpt u te concentreren en te mediteren om uw lichaam in een relaxte staat te brengen.

Ja, start hem eenvoudigweg op met een tikje en volg de ademhalingsoefening om sneller in slaap te vallen !

Ja, alhoewel met hun verminderde ademhalingscapaciteit, zal het hen iets langer duren (2 of 3 sessies) om gewend te raken aan het ritme van langzaam ademen. Dodow is bijzonder geschikt voor voor mensen die bang zijn in het donker, wat het geval is bij veel kinderen en de oudere bevolking.

Wees erop voorbereid dat individuele resultaten kunnen verschillen, maar de meeste Dodow gebruikers vallen in slaap in de eerste 20 minuten, en veel mensen vallen zelfs al in slaap tijdens de 8 minuten modus! Onze gebruikers geven aan met het produkt gemiddeld 2,5 keer sneller in slaap te vallen. En onthoud dat hoe vaker u Dodow gebruikt, des te betere resultaten u kunt verwachten....en misschien zult u zelfs ontdekken dat u hem helemaal niet meer nodig heeft om in slaap te vallen.

U krijgt 100 dagen de tijd om Dodow te proberen, als u niet volledig tevreden bent zullen we u uw aankoopbedrag terug geven.

Didn't find the answers to your questions?

Get help
page.index