Dodow hjelper deg med å sovne på 8 minutter

5845 Amazon & Google omtaler
bandeau

Dodow hjelper mer enn 500 000 brukere med å sovne

Sovne på 8 minutter, enkelt og uten stress

1. Slå på

Tapp på den berøringssensitive overflaten en gang for 8-minutters modus og to ganger for 20-minutters modus.

2. Pust med lyset

Synkroniser pusten din med det blå lyset som projiseres på taket: pust inn når det utvider seg og pust ut når det trekker seg sammen.

3. Sov

Ved slutten av øvelsen slår Dodow seg av selv. Da er du i en ideell tilstand for å sovne, i din favorittstilling.

Dodow, en innovasjon som er inspirert av 13 000 studier på hjertekoherens

David O'Hare
Dr. David O'Hare Lege spesialisert på hjertekoherens
Hjertekoherens er et verktøy for håndtering av stress og følelser som blant annet brukes av jagerflygere og er anerkjent av den franske kardiologiforeningen siden 2014 som en av de enkleste og mest effektive teknikkene for å bekjempe uro.
Learn more

Dodow er for hele familien (også for barn som er eldre enn 6 år)

Oppvåkninger om natten

FD Frederic D. April 12, 2020 — Facebook
Denne enheten ... virker ... eller rettere sagt får deg til å sove!Jeg har brukt Dodow i flere uker ..... og dette er drømmeløsningen!Den får meg til å sovne veldig raskt .... siden jeg begynte å bruke den jevnlig. Jeg hadde ikke engang tid til å se hele økten på 7 minutter ... og så var jeg allerede i drømmeland. Plutselig er den en del av reisen under neste ferie sørover ...Og hvis jeg våkner om natten, i løpet av få minutter ... Så sover jeg igjen... mens det før tok meg over 1 time.Takk til designeren bak Dodow. Nå anbefaler jeg den til alle mine kjære.

Stress

MG Mor Gane April 12, 2020 — Facebook
Jeg kjøpte den for mer enn 2 år siden, jeg brukte den hver kveld i starten, nå bruker jeg den bare når jeg er nervøs og når jeg våkner opp om natten tenker jeg bare på lyset og fokuserer på pusteøvelsene og da sovner jeg lett.Etter at jeg tidligere var ambulansearbeider hadde jeg problemer med å sovne fordi jeg ble svært urolig.Dodow hjalp meg mye på mindre enn 15 dager, jeg har ikke brukt den på en stund fordi nå sovner jeg enkelt.Jeg hadde hørt mye om den i media, men jeg var skeptisk til prisen. Men jeg dro til Darty og kjøpte den på impuls og jeg ble overbevist fordi den gjorde en god jobb!

Tanker flyr gjennom hodet ditt

LC Laure Camail April 12, 2020 — Facebook
Utmerket produkt! Jeg synes at hastigheten i starten alltid er litt for rask for meg, men så senker den gradvis farten slik at jeg kan holde følge uten problemer. Jeg følger rådene i bruksanvisningen og på siden, slik at jeg kan sovne mye enklere. Selvfølgelig er det noen kvelder hvor hjernen min er mer aktiv enn andre, slik at det tar lenger tid å sovne, men Dodow hjelper med å redusere den tiden betraktelig!

Kronisk søvnløshet

LC Lauranne C. April 12, 2020 — Facebook
Så lenge jeg kan huske har jeg slitt med søvnløshet. Jeg prøvde alle metoder og tok sovepiller, uten noe reelt resultat. Så til tross for at jeg ikke var helt overbevist så kjøpte jeg en Dodow, jeg var litt desperat. Det tok meg noen kvelder å bli vant og innrette pusten min til lyset. Men etter 2-3 dager tilpasset jeg mer perfekt og jeg ble overrasket over resultatene: kort etter slutten på 20-minuttersprogrammet sovnet jeg som en tømmerstokk, uten at jeg oppfattet det! Etter det har jeg alltid hatt den med meg! Jeg bruker den til å sove, men noen ganger også til å slappe av i løpet av dagen (særlig for å hjelpe meg med å konsentrere før en viktig oppgave). Jeg elsker den og anbefaler den til alle jeg møter 🙂

Bekymringer

CP Cindy P. April 12, 2020 — Facebook

Barn (6+)

CT Carole T. April 12, 2020 — Facebook
den lille boksen du trenger for livet. datteren min og jeg setter virkelig pris på den! Det er virkelig flott å ha beroligende søvn igjen.Søvnen min var veldig forstyrret, da jeg har søvn-apné og astma. Dodow lot meg puste beste og lot meg sove bedre. Min 12- og 5-åring brukte den også. Det hjalp meg til å redusere angsten og hyperventileringen minÅ fokusere på det blå lyset lot meg slutte å konsentrere meg om pusteproblemene mine. Jeg bruker den ikke lengre, men den fungerer veldig godt, den hjalp meg virkelig med å sovne, noe som er spesielt vanskelig med astma, men Dodow klart å hjelpe meg.Det samme gjelder for sønnen min, som ikke engang legger den igjen når han skal sove hos besteforeldrene sine (han mister den ikke av syne, den er som et kosedyr for han)Jeg er takknemlig for at Dodow kunne hjelpe oss

Number of users

748 453

Bestill Dodow

Garantert tilfredshet eller pengene tilbake

100 dager til å teste Dodow

Dodow, en enkel, naturlig og økonomisk løsning

Dodow Terapi Sovepiller
100% natural
Yes Yes Yes Yes No No
No addiction
Yes Yes Yes Yes No No
Long-term solution
Yes Yes Yes Yes No No
Satisfied or refunded
Yes Yes No No No No
Personalized advice
Yes Yes No No No No
One-time purchase
Yes Yes No No No No
Price
kr 599 for livet NOK 8000 / år NOK 1200 / år

Våre svar på dine spørsmål

Dodow

Hvorfor trenger jeg Dodow?

"1. Dodow indikerer et optimalt tempo for deg: 6 åndedrett pr minutt for å føre deg til et hvilestadie og for å rebalansere ditt autonome nervesystem. Hvert åndedrett inn er 50 % lengre enn åndedrettet ut for å gjøre deg trett. Å prøve å følge din egen pust uavhengig tvinger deg til å tenke og å telle, noe som fører til ytelsesangst, og forsinker derved søvn betydelig. 2. Fokusperioden for en person som ikke er vant til å meditere er på det meste tredve sekunder, så du kan svært raskt fortape deg i tankene dine og glemme å gjøre pusteøvelsen. Dodows lyssignal holder deg på sporet! 3. Å synkronisere åndedrettet med en sakte og kontinuerlig lyspuls har en hypnotiserende effekt, på samme måte som å se på en pendel hjelper deg å slappe av raskt 4. Dodow hjelper deg å roe ned og stilne tankestrømmen din ved å holde oppmerksomheten din fokusert på et eksternt punkt (lyssignalet), uten at du må konsentrere deg om pustingen din - vekten er paradoksalt plassert på å holde deg våken. Vi har ingen tvil om effektiviteten i enkle pusteøvelser, men har mindre tillit til våre brukeres evner til å gjøre dem på egen hånd ;)."

Vil Dodow forstyrre personen som ligger ved siden av meg?

Hvis personens har øynene lukket vil de ikke bli forstyrret, og hvis de gjør øvelsen med deg, vil de sovne svært raskt.

Hvorfor blått lys?

Fargen blå ble valgt etter mye testing, basert på det generelt aksepterte synspunktet at blått er beroligende. Blått lys i høye doser kan hjelpe deg å våkne ved å hemme utsondring av melatonin, men Dodow gjør ikke dette. På maksimal intensitet har lyssignalet som projiseres i taket en svært lav intensitet (mindre enn 1 lux) sammenlignet med den relativt sterke intensiteten fra en data- eller TV-skjerm (rundt 60 lux ved en avstand på 50 cm). I tillegg er eksponeringstiden (mellom 8 og 20 minutter) lav. Dodows virkning på døgnrytmen er derfor nesten null, eller uansett alt for lav til å forsinke innsovning og motvirke de positive effektene beskrevet over. Den lysende glorien er derfor faktisk mer lik farge enn lys.

Fungerer Dodow også for jetlag?

Dodow fungerer flott for jetlag eller uregelmessige søvnfaser. Dodow brukes også av Air Frances flypersonale, som vi har inngått et partnerskap med. De har 50 000 kabinpersonale som reiser verden rundt.

Jeg er veldig stresset, kan Dodow hjelpe meg?

Jeg er veldig stresset, kan Dodow hjelpe meg?

Kan Dodow hjelpe meg å sovne igjen hvis jeg våkner midt på natten?

Ja, du trenger bare å berøre Dodows overflate for å slå den på igjen, akkurat som du gjør når du vil sovne. Rutinen er den samme som ved starten av natten. Det å synkronisere pusten din med den lysende glorien som pulserer i en sakte og jevn rytme har en hypnotisk effekt (fenomenet ligner på det å se på en pendel). Så etter et par minutter vil du kunne slappe av og sovne.

Er Dodow egnet for barn og eldre?

Ja, vi har mange vitnesbyrder på dette (vi oppmuntrer deg til å bla gjennom dem). Pusterutinen foreslått av Dodow er svært enkelt, og bør gjøres gradvis og rolig. Dodow er spesielt velegnet for mennesker som er mørkeredde (mange barn og eldre). Dodow kan brukes fra 6-årsalderen.

Hvor raskt vil Dodow la meg sovne?

Resultater varierer etter individer, men de fleste mennesker vil sovne enkelt i løpet av de første 20 minutter, mens mange sovner selv før slutten av 8-minuttersyklusen. Våre brukere forteller oss at de sovner 2,5 ganger raskere (i gjennomsnitt) takket være Dodow. Og husk at du jo mer du bruker Dodow, jo bedre resultater kan du forvente - det er til og med mulig at du ikke vil trenge den lengre.

Hva om Dodow ikke fungerer for meg? :(

Du har 100 dager til å teste Dodow, vi refunderer pengene dine hvis du ikke er fornøyd.

Vil Dodow slå seg av selv?

Ja, selvfølgelig, Dodow vil slå seg av ved slutten av din 8-minutters eller 20-minutters rutine, avhengig av hva du har valgt.

Reddet fra søvnløshet

IZ Izzy 16. januar 2020
With the dodow, I use it on the 20 minute setting and am asleep before it turns off. I had trouble with the code you get given, emailed them and they replied and activated it quickly. Helpful product and quick customer service.
GE Geary 7. mars 2019
I use it when I wake up at night and it’s brilliant The light is a bit too bright, even at the lowest setting, as it sometimes wakes my partner up
JU Jules 11. januar 2019
Love my dodow. Revolutionised my bed time. So easy to use (except when a passing cat triggers it at night by stepping on it!!) lol
BA Barbara 19. juni 2018
Thank You. I Love your product. And your tip of breathing into my belly. I used to do this years ago but I had completely forgotten about it. So concentrating on the blue light and my belly breathing instead of my racing thoughts as soon as I put my light out has worked so well for me. Thank You again xx
JO John 2. juni 2021
Love my dodow
MO Moumou 26. april 2021
Love my dodow! I'm now getting better sleep. It helps a lot with anxious thoughts at night
TS Terry Simon 23. mars 2021
love my dodow
MC Mcgurk 4. juli 2019
I LOVE THIS !! I bought 2 one for myself and one for my 15 year old Granddaughter. I can not even express how much I appreciate this non medicinal sleep assistance ! THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU ???
JI John R. Short II 30. mars 2019
works well and we enjoy a more restful nights sleep

Dodow: Skapt av søvnløse

Faren ved sovepiller førte til at Alex, en kronisk søvnløs, lette etter andre måter å sovne på.

Han oppdaget at kontroll av pusting er kjernen i metoder som meditasjon, yoga, sofrologi og hjertekoherens.

"Talløse studier har vist at pusting til syvende og sist er et av de beste verktøyene for å regulere stress og mental rastløshet! Lange måneder med meditasjonøvelser har definitivt løst problemene hans. Sammen med industridesignerne Pierre og Gui prøvde Alex å finne ut hvordan de kunne hjelpe 8 millioner franske søvnløse med å sovne raskere takket være pusting, uten å måtte trene i mange måneder. Etter 2 år med forskning og talløse prototype ble Dodow født."